Praatjes vullen geen gaatjes....

 ....dat is toch een uitdrukking? Ja, met praatjes alleen richt men niets uit!

Praatjes, ze zijn er in allerlei vormen. Politieke, tactische, mooie, gladde, roddel, laster praatjes etc. Ik moest er aan denken toen ik keek naar de algemene beschouwingen in de Tweede Kamer, na de plannen van het Kabinet op Prinsjesdag! 

De oppositie gaat dan tekeer tegen de gemaakte plannen (althans, vond de tegenstand al met al wat zwakjes) en daarbij worden allerlei woorden gebruikt en fraaie of minder fraaie uitspraken gedaan!😛 

We houden dit keer deze blog maar wat kort, want praten en schrijven doen we al genoeg!😅 Laten we tot actie komen en de muziek laten spreken!

De keuze van Ruud doet dat dan toch even met praten n.l. met Talk Talk😚 Jullie kennen ze ongetwijfeld. De band kwam uit Engeland en had vooral succes in de jaren'80! De producer was belangrijk voor deze groep bij het maken van de sound. Maar zeker bepalend was wijlen Mark Hollis! Een bekende hit was het nummer Such a Shame. 

Maar de keuze van Ruud is het nummer Living in another world. Het nummer is uit 1986. Het nummer sluit mooi aan bij het stoppen met praatjes maken, als je ook naar de tekst kijkt😙!

Zet hem effe lekker hard en geniet ook van de gebruikte mond harmonica!

Volgende week zijn we er natuurlijk weer, tot dan!   





Talk Talk - Living In Another World (Official Video) - Bing video




Reacties

  1. Mooi, vrolijk nummer. En weer een leuke blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi nummer, bij het verhaal. Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoe kom je toch telkens tot zo'n apart onderwerp? En dan ook nog zo'n toepasselijke keuze! Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kan de tekst van het liedje niet zo goed horen wel een goed en actueel onderwerp ook een goede tekst is in het liedje they answered my questions with questions

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Niet veel over te zeggen. Goed nummer uit een grijs verleden. Zomaar een kletspraatje van mij . Groet en mooie dag.RR-49

    BeantwoordenVerwijderen
  6. TALK TALK! Een van mijn favoriete groepen. Met dat herkenbare stemgeluid. En het leuke van het blog is dat ik dan gelijk ook weer naar een paar andere nummers luister. Ik heb ook de LP 'It's my life'.
    De politiek is trouwens overal hetzelfde, maar gelukkig leven we nog in een democratie.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Klinkt goed, lekker nummer MB-91

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie muziek gemaakt deze groep! Sluit weer mooi aan bij je verhaaltje!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Waar wordt dat veel gezegd "geen woorden maar daden" ? Was het niet ergens in Rotterdam Zuid. 🤔. Mooi nummer Ruud. JMB.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Welterusten!

We gaan elkaar weer zien!

Luddevedu!